11 Безумно скъпи неща, продадени на търг

11 Безумно скъпи неща, продадени на търг

Реших да се поразровя малко в дълбините на човешката суета и да потърся кои са най-откачените и безумно скъпи неща, които някога са купувани на търг. Няма да повярвате на какви неща попаднах!

В това видео искам да ви представя най-новият ни проект за интернет платформа - На Търг. Това е безплатен онлайн аукцион, в който може да предложите вещи с начална цена и хората да наддават за тях. Имаме секция и за безплатни обяви, както и free lance работа, където да предложите професионалните си услуги.

Като промоция на новата платформа за търгове публикувам един смартфон, чиито ревю ще може да гледате скоро в Tech канала. Може да наддавате и да сключите готина сделка на добра цена.

По търговете много често се продават предмети с изключителна и несметна културна стойност, но пък има и супер странни и смехотворни неща, които биват закупени от ексцентрични богаташи за стряскащо високи суми като инвестиция или да почешат някой сърбеж. Изходът от търговете никога не е известен и за това са толкова интересни, та днес съм решил да ви представя най-скъпите неща продадени някога на търг, които направо да променят концепцията ви за парите.

Стартираме с една книга, или по-скоро тефтер, който обаче е свързан с не кой да е, ами със самия Леонардо да Винчи. Защо е толкова специален и как така е закупен на търг на цена от над 50 милиона? А кой е купувачът? Ще се изненадате! След това заминаваме за Холивуд, където един реквизит от снимките на Междузвездни войни се продава на търг за огромна сума. Знам, че ще ви стане странно, но има и един шкаф, който намира място в тази класация. Той е от Италия.

В тази класация има попълнение и от автомобил, няма как. Но пригответе се за изненада и тук. Говорим за Ferrari, но не какво да е. Ще се забавлявате с цялото семейство на днешното видео. Имаме и диамант рекордьор, минаващ девет цифрена сума. Няма да подминем и gaming индустрията, която си има рекордьор. Гледайте видеото до край за много изненади!


Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам