ДАНА ВИТАН - модно студио

Арт Мода Дизайн Дана Стил ЕООД
ДАНА ВИТАН

Нова линия/бранд, име замислено в далечната 1993г., оставено да "отлежи".
Дълги години АМД Дана Стил, работи, концентрира се и се развива в изработката на индивидуални модели по анатомични размери.
Поръчковата изработка на бутикови модели, проектирани по желание на клиента, сценични, сватбени, официални, абитуриентски облекла и аксесоари са основна дейност на студиото, както и изработката на пилотни модели от колекциите на млади български дизайнери, които и до днес ни поверяват нови проекти.
30г. по късно "Дана Витан" прошепна "Готови сме"
2023г. за първи път АМД Дана Стил се появи на сцена с нова собствена линия в стилизираните, сценични етно облекла на фестивала"Греяна ракия и зелева чорба от старовремската софра"Бабово; събор "Анесица"Тетово; Мис и Мистър Русенски Университет 2023, като облече участниците във втори кръг в етно стил. Лица на Дана Витан за 2023г. са самите Мис/Валентина Иванова/ и Мистър/Григор Тодоров /.
Текстейлър Експо-Пловдив, беше мястото, където заявихме съществуването на новия бранд "Дана Витан"- официални облекла с етно елементи.
Добре дошли в пъстрия ни свят!

Подробности

Обява №: 16117

Местоположение:
Русе

Адрес:
гр. Русе, ул.Николаевска №80

Контакти:
0886771533

Уеб сайт:
https://danastyle.bg/

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари!

Вход

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам