Електронен нашийник за куче

Електронен нашийник за куче

Този електронен нашийик за куче е създаден, за да помогне на собствениците да тренират своите кучета ефективно и безопасно. Нашийникът може да се контролира от разстояние до 800 метра чрез дистанционното управление, което ви позволява да коригирате поведението на кучето ви без да се налага да се приближавате до него. Това е особено полезно при тренировки на открито или в големи дворове.

Особености:

Разнообразие от стимулиращи ефекти: Нашийникът предлага различни стимулиращи ефекти, включително вибрации, звукови сигнали и електрически стимул, за да привлечете вниманието на кучето ви и да го насочите.
Дистанционно управление с голям обхват: Дистанционното управление има обхват до 800 метра, което ви позволява да контролирате огърлицата на голямо разстояние.
Водоустойчива огърлица: Огърлицата е водоустойчива и може да се използва във влажни условия или дъждовно време.
Регулируема интензивност на стимулите: Нивата на интензивност на стимулите могат да се регулират, за да отговарят на индивидуалните нужди на вашето куче и да гарантират безопасността му.
Подходяща за различни породи и размери кучета: Огърлицата е подходяща за кучета с тегло от 5 кг до 60 кг и може да се регулира, за да отговаря на различни размери и породи кучета.
Спецификации:

Обхват на дистанционното управление: до 800 метра
Нива на интензивност: 100 нива на вибрация и статичен стимул
Захранване: Вградена литиево-йонна батерия

Подробности

Обява №: 8910

Местоположение: Раднево

Състояние: Ново

Доставката се поема от: Купувача

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари!

Вход

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам