Julia Aesthetic Clinic - Пловдив

Д-р Юлия Деведжиева е специалист по пластично-възстановителна и естетична хирургия с над 10 години медицински стаж.
Професионално развитие:
Работи в УМБАЛ,,Св.Георги“ в гр. Пловдив сега.
Специализации:
Д-р Деведжиева завършва МУ-Пловдив през 2008година, както и Здравен мениджмънт през 2011 година като в тази година започва специализация по Пластично- възстановителна и естетична хирургия и успешно полага изпит за специалност с диплома за придобита специалност пластично-възстановителна и естетична хирургия.
Квалификации:
✔ Член на БЪЛГАРСКИЯ ЛЕКАРСКИ СЪЮЗ
✔ Участие в национални конгреси и семинари по специалността
✔ Сертификати от специализирани курсове и обучения.

Услуги:

ГРЪДНИ ИМПЛАНТИ
Една от най-желаните хирургични процедури. Тази процедура допринася за подобряване, възвръщане или възстановяване на красивите пропорции на тялото.

ДЕРМАЛНИ ФИЛЪРИ
Чрез филърите може да се предаде обем на устните, да се оформят определени зони на лицето, като корекция на скулите, промяна на контура им или да се заличават бръчки.

БОТУЛИНОВ ТОКСИН
Ботулиновият токсин може да бъде направено върху широка група пациенти. Използваме го главно с цел подмладяване, намаляване и корекция на бръчки и фини линии.

МЕЗОТЕРАПИЯ
Тази естетична процедура представлява терапия на средния слой на кожата наречен – мезодерма. Чрез мезотерапията се въвеждат различни активни вещества дълбоко в мезодермата.

БЛЕФАРОПЛАСТИКА
Блеферопластиката представлява оперативна процедура за коригиране на клепачите на очите. Има за цел да подобри, освежи и отвори погледа, с което се придава по младежки вид на окото.

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ
ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ. Ние работим с най-съвършената технология за трайно обезкосмяване, създавана до момента обединяваща 3 доказано успешни лазера– диоден, александритен и Nd:YAG лазер!

Подробности

Обява №: 15422

Местоположение:
Пловдив

Адрес:
гр.Пловдив площад Антон Чехов №1

Контакти:
+359 877 33 87 33

Уеб сайт:
http://julyplasticsurgery.com/

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари!

Вход

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам