Какво представлява защитеният търг в НаТърг.Бг

Какво представлява защитеният търг в НаТърг.Бг

Всички искаме да правим успешни продажби и да ловим най-добрите оферти. Понякога обаче се случва по време на търг да попаднем на некоректни участници, чието наддаване не бива последвано от намерение за покупка. По този начин търгът бива саботиран, а останалите участници може да чувстват подведени. Това от своя страна би могло да доведе до лош рейтинг, а оттам и до загуби. 
Именно с тази цел в “натърг.бг” сме поставили опцията “ защитен търг”. Тя може да бъде използвана тогава, когато към обявата има включен пакет “екстра” и “спонсориран”. Нейната функция е да пази интереса както на продавача, така и на купувача, като всяко наддаване от участниците в търг, който е “спонсориран”, се гарантира със сумата от 2 лв, а тези с пакет “екстра” -3 лв. Това означава, че всеки, който иска да наддава по вашата обява, ще заплати еднократно билет за участието в търга, с което ще бъде сигурен в своята позиция в аукциона. По този начин печелите и вие с това в търга ви няма да има невалидни наддавания.
За суми над 10 000 лв, както и за благотворителни търгове, опцията “защитен търг” е автоматично включена, за да предпази аукционерите от множество фалшиви/ несериозни наддавания.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам