Масажи и мануална терапия

Аз съм Йоанна Георгиева - масажист и терапевт.
Предлагам лечебни масажи:
японски източен масаж
акупресура
спортен
дълбокотъканен
миофасциален
енергиен масаж
остеопатия
приложна кинезиология и диагностика и терапия на различни болести и дисфункции.

Юмейхо терапия

Юмейхо масаж - терапия или т. нар. Божествен масаж е японски метод, който работи с опорно двигателния апарат. Наричан още хълбочно - изправяща, притискащо - разтриваща терапия. Състои се от мануални техники които включват разтягане, акупресурни точки, фасциални похвати и пасивни упражнения за ставите и биомеханиката на двигателя апарат, които се извършват в определена последователност. Включва анализ на линните на симетрия в тялото, като използва центъра на тежестта за ориентир и съответно при отклонение или асиметрия се въздейства спрямо индивидуалните нужди.
Юмейхо се стреми да постигне равновесие и баланс в цялото тяло чрез подобряване на биомеханиката в тялото, енергийното му въздействие повишава жизнеността в организма, което води до подобрено функциониране на храносмилателната, сърдечно - съдова, лимфна и дихателна и нервна системи
Юмейхо е известен като добър метод за превенция и профилактика,
лекува и намалява причините за функционалните нарушения,които в последствие могат да се превърнат в хронични заболявания .
Терапията е подходяща при болки в гърба, прищипани нерви и гръбначни изкривявания.

Остеопатия

Остеопатията е терапия, която се основа на холистичната медицина, изследва и лекува широк спектър от оплаквания и заболявания .
Нейния подход е обединяващ, търси взаимовръзката между отделните части, органи и системи, като ги обединява и взима в предвид цялостното състояние на организма , за да изведе причината за болестта или дисфункцията в тялото. Използват се мануални техники, oстеопата учи своите ръце да бъдат сензитивни и слушащи, за да разбират какво се случва в тялото.
Остеопатията се занимава с опорно - двигателния апарат, определя състояние на мускули, фасции и позицията костите една спрямо друга. Взема се в предвид начина на хранене, професия, и други фактори, оказващи влияние на състоянието. Биодинамичния подход работи на по- фино ниво, като изравнява и хармонизира ритъма на дишане, балансира движението на флуидите в тялото , чрез което се извършва лечението на тъканите ;
облекчава и премахва болки, скованост, блокажи от различен произход, придава енергия и обновление на тялото като повишава жизнената сила,
подобрява кръво и лимфо - обръщението.
Стимулира процес на самовъзстановяване, което тялото извършва в последствие ;
подобрява мобилността и стабилността на структурите в опорно-двигателния апарат, както и състоянието на нервна система. Методът е подходящ също при проблеми с храносмилателната система, главоболие и др.

Енергиен масаж
Изчиства тялото от тежки, плътни и сгъстени структури, в следствие от стрес, напрежение, гневни състояния, емоции, интоксикация от храни, напитки и замърсявания от различен произход , които се натрупват в органите и системите под формата на разнообразни оплаквания и болестни състояния. След като физическото тяло и всички процеси в него са управлявани от енергията , въздействайки върху енергията се лекуват физиологическите оплаквания и болести при добра проводимост на съдовете и енергийните канали. За това чистенето е основата за лечение на всички болести.
Всички тези негативни сили , които са натрупани в тялото от своя страна пораждат блокажи , патологични влияния и дисфункции на различни нива във физическото тяло и останалите ефирни обвивки. Масажа изчиства, използвайки жизнената сила - праната, намерението и силата на мисълта, хармонизира и премахва блокажи и увреждащи възли по енергийните центрове. Успокоява и балансира цялостното състояние в човека, всички органи и системи, повишава жизнените сили и имунитет в организма.

Подробности

Обява №: 15537

Местоположение:
София

Адрес:
Изгрев

Контакти:
0898442237

Уеб сайт:
https://www.facebook.com/therapymanualyoanna/about

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари!

Вход

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам