Методиев и Синове Електропулс ЕООД.

„Методиев и синове – Електропулс“ ЕООД е основано през 2017 г. в град Пловдив, предоставя услуги в сферата на електромонтажа и има доказан опит на сигурен партньор при изпълнението на проекти, включително като подизпълнител на някои от лидерите на пазара в България в областта на електротехниката. Компанията има история на коректно и точно изпълнение на поетите договорни задължения по проекти в рамките на бюджета, както и по отношение на качество и срок. Дружеството е регистрирано в Централен Професионален Регистър на Строителя.
Основен предмет на дейност на дружеството е проектиране, изграждане и поддръжка на електроинсталации, ел. прибори, уреди и съоръжения. „Методиев и синове – Електропулс“ ЕООД стартира дейността си с изграждане, въвеждане в експлоатация, поддръжка и ремонт на външни електрозахранвания и вътрешни електроинсталации, както и мрежи с ниско и средно напрежение. Компанията развива и активна дейност по електрообслужване за промишлени нужди - монтаж на електрообзавеждане и автоматизация на обекти, линии и съоръжения за индустрията. През последните години дружеството поставя силен фокус в своята дейност в областта на възобновяемите енергийни източници като участва активно в изграждането на фотоволтаични паркове и на автономни системи за собствено потребление.
Нашият най-ценен ресурс са служителите, за което свидетелстват и дългосрочните взаимоотношения, които развиваме с нашите клиенти, доставчици и партньори. „Методиев и синове – Електропулс“ ЕООД разполага със сплотен колектив, готов за всякакви предизвикателства, който постепенно увеличаваме във връзка с разширяването на дейността ни, без да спираме да поставяме взаимното уважение и безопасността на работното място като основни приоритети при изграждането на екип.

Подробности

Обява №: 15403

Местоположение:
Пловдив

Адрес:
Пловдив, Булевард Свобода 3.

Контакти:
+359 898 90 04 38

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари!

Вход

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам