Търгът ми приключи успешно, какво следва?

Търгът ми приключи успешно, какво следва?

Колкото и да е било интересно наддаването, в един момент приключва. Какво се случва обаче после?
Както всичко в “натърг” и следващите стъпки са супер лесни. Платформата е изключително “приятелски” настроена към потребителите и дава пълна информация за това какво се случва с вашите обяви. Така например ако вашият търг е приключил успешно и има победител в наддаването, ще получите предоставена от него към сайта информация с необходимите опции за контакт. За целта е нужно единствено да достъпите обявата си, която се намира в раздел “моите търгове”, да цъкнете бутончето “оферти”, а  там ще намерите името, телефона и възможност да изпратите съобщение  на участника, наддал до най-високата цена. По този начин помежу си можете да се уговорите за начин на предаване на артикула, както и за заплащането. 

Наша отговорност е да предупредим всички участници и организатори на търгове да не предплащат и да не изпращат артикулите си преди добре направена уговорка. Опцията “наложен платеж”, която се предлага от куриерските фирми е възможно най-дорбият вариант за този тип сделки. Така както продавачът, така и купувачът  ще бъдат удовлетворени. 

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам