Йонна четка за зъби Soladey-eco

Soladey-eco (Соладей-еко) светлинно-активираща се йонизираща четка за зъби с титаниева пластина
soladey-eco groupНовата активираща се от светлина йонизираща четка за зъби Соладей-eко доказано премахва зъбната плака и петната от никотин, вино и други от вашите зъби. Предлага се в 5 различни цвята – за по-здрава и по-щастлива усмивка.

Четката за зъби Соладей е изобретена в Япония от д-р Йошинори Накагава. Името произхожда от Солар – слънчев и Дент – зъб с идеята да означава “зъби като слънце”. Такива четки за зъби се използват отдавна в Япония, където всяка година се купуват над 5 милиона от тях. Сега вече четката Соладей е достъпна и в България благодарение на АкваСорс които са изключителен дистрибутор т.е. не може да се предлага от друга фирма.

Как действа четката за зъби Соладей?

Тайната на тази четка е в специалното стъбло от полупроводника титаниев двуокис – вещество, което само по себе си има мощни антибактериални свойства и е от медицински клас с чистота 99,98%. При четкането на зъбите под въздействието на светлината титаниевото стъбло отделя негативни йони, които се смесват със слюнката и попадат по зъбите, където се свързват с положителните водородни йони в киселините от зъбната плака и ги неутрализират. Така даже при леко четкане зъбната плака се разрушава и се отстранява от зъбите ви. Не е нужна никаква сила – светлината върши цялата работа. Генерираните отрицателни йони, смесени с вашата слюнка, помагат и за неутрализиране на лошия дъх, причинен от бактериите.

soladey-eco blueПри миене на зъбите вечер е важно да застанете близо до добър източник на светлина и да четкате зъбите си с отворена уста – това позволява на светлината да навлиза свободно даже в по-дълбоката част на устата и увеличава ползата от четката. Паста за зъби не е нужна, но ако искате, може да сложите съвсем малко. Вода също не е нужна, така че можете да ползвате четката навсякъде – например, идеална е за къмпинг.

При грижлива употреба четката ще ви служи цял живот – само трябва да сменяте главата, която не е скъпа. На всеки 3-4 месеца просто я извадете и сложете нова. Главите Соладей са практични и екологични, при това цената им е съпоставима с цената на обикновените четки, конци и пасти за зъби.

Даже след като сте ползвали четката Соладей, отделените от нея и смесени със слюнката ви негативни йони продължават да действат в устата ви. Наистина чудодейна четка за зъби!

Употреба

След намокряне на четката и полупроводниковото стъбло с вода (слюнката ви е достатъчна, ако сте на излет и не разполагате с вода, но в този случай не ви препоръчваме да миете езика си) четкайте всички повърхности на езика си, без да използвате паста за зъби. Това е особено важно да се прави сутрин, за да се премахнат стомашните киселини, натрупани по време на сън. Четкайте от корена на езика (не в гърлото!) към върха на езика. Може да видите промяна в цвета на косъмчетата на четката (концентрирани бактерии и натрупани киселини). Трябва да изплакнете четката с вода, за да премахнете този слой. След като се уверите, че езикът ви е добре почистен, започнете да четкате зъбите. Само така ще има по-малка концентрация на бактерии в устата ви, защото именно езикът като цяло носи по-голямата част от бактерии в устата!

Продължете да си миете зъбите леко и внимателно по същия начин, както с обикновена четка за зъби. Концентрирайте се върху контакта на четката със зъбите, а не върху прилагането на сила. За разлика от конвенционалните четка за зъби, не трябва да се четка със сила, защото тайната е в смесването на отрицателните йони със слюнката и лекото втриване на тази смес в зъбите, особено където има петна и плака. Затова се препоръчва средно мека четка, която може да прониква в пространствата между зъбите по-ефективно. Лекото четкане щади венците ви и помага за борба с гингивита, парадонтозата, отдръпването на венците и други техни заболявания.

Уверете се, че разполагате с адекватен източник на светлина (естествен или изкуствен), който е необходим, за да активирате полупроводн

Подробности

ЛОТ №: 6125

Местоположение: Добрич

Състояние: Втора употреба

Доставката се поема от: Купувача

Минимален залог: +5лв

Препоръчано за теб

Стара шевна машина Ново

Стара шевна машина

Начална цена
100лв
Текуща цена
100лв
Кафе машина BOSCH Ново

Кафе машина BOSCH

Начална цена
20лв
Текуща цена
20лв
Нови Многофункционална чанта през рамо Ново
Нова Memory Card 1TB + подарък МЗС Ново
Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам